Lunchroom Het Goede Leven

Bij Lunchroom Het goede leven in Veendam is het allemaal mogelijk. Onze koffiesoorten bereiden wij op authentieke wijze. Wij bieden diverse soorten koffie aan. U kunt hierbij denken aan onder andere Espresso, Latte Macchiato of bijvoorbeeld een Cappuccino. Wenst u er nog wat lekkers bij? Kijk dan gerust op de kaart voor ons eigen huisgemaakte … Lees meer

Afterbeat Coffee

Alle koffie melanges die we bieden in ons koffie cafe heeft als basis een espresso. We hebben onze eigen espresso bonen samengesteld in samenwerking met Maalwerk in Farmsum. Daarom is onze smaak niet alleen uniek maar ook onze stijl van koffie melanges is nieuw in Veendam. Onze “normale” koffie is dan ook geen zwarte koffie maar … Lees meer

De Veentuin

Midden in het centrum van Veendam aan het gezellige Veenlustplein bieden wij een keur aan heerlijke streekproducten, ambachtelijk schepijs en softijs en de fijnste chocolade & bonbons. Als onderdeel van ‘t Veenhuus staan onze medewerkers voor u klaar! 

Pizzeria Mamma Mia

Mamma Mia, een specialiteitenrestaurant dat veel goede dingen van het Italiaanse leven in zich verenigd heeft. Naast onze ruime keus aan pizza’s vind u op onze menukaart ook een aantal traditionele gerechten die zeer de moeite waard zijn.

Poiesz Veendam

Aangenaam, wij zijn Poiesz: uw super! Super omdat we dagelijks voor u klaarstaan met onder andere de beste service, vriendelijke prijzen, een ruim gesorteerd assortiment, eerlijke ambachtelijke versafdelingen, leuke en originele (spaar)acties en oprechte sfeer en gezelligheid.

Grieks Specialiteiten Restaurant Kreta

U bent van harte welkom in ons gezellige en sfeervolle restaurant, waar u kunt genieten van heerlijke Griekse specialiteiten. Een stukje Griekenland in het centrum van Veendam, het restaurant bestaat sinds 1989 en is overgenomen in 1997 door Yorgos Tziolas.

Smulcentrum Veendam

Wij zijn een moderne cafetaria/lunchroom met een uitgebreid menu. Ook voor een uitgebreid diner bent u bij ons op de goede plaats. Denk aan onze spareribs en uitgebreide burgers. Softijs? Ook dat is geen probleem. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!

Westerman keurslager

Pick up Point. Dit betreft alleen een afhaalpunt van onze website. In winkelcentrum Autorama is onze “gewone” winkel.