Eindelijk weer Vakantiemarkten Veendam

Op de maandagen 1, 8 en 15 augustus is het weer zover; de 58e Vakantiemarkten in Veendam worden dan gehouden. Een prachtig evenement in het centrum van Veendam waar elk jaar weer vele duizenden bezoekers op afkomen.

Met ruim 150 standhouders, livemuziek op 4 podia en diverse attracties zorgen we weer voor 3 zeer aantrekkelijke maandagen in het centrum van Veendam. Na 2 coronajaren staan de standhouders weer te trappelen om hun waren aan te bieden dus mis het niet!

Veendam staat bekend om zijn vele en gezellige terrassen die de maandagen weer goed gevuld zullen zijn. En tijdens de Vakantiemarkten weer volop livemuziek. Dit jaar hebben we o.a. Arjan Veneman, Marco Schuitemaker, Bert Zwier en natuurlijk Lucas & Gea op de laatste maandag!

Alle reden dus om deze data vrij te houden en koers te zetten richting het centrum van Veendam.